Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

(Τις επικοινωνιακές, όμως, γόπες τις...κατάπινε)! Καταγγελία για «βουνά» σκουπιδιών στο Δήμο Μαραθώνα (φωτο)

Καταγγελία για τα σκουπίδια στο Δήμο Μαραθώνα δημοσιεύει το ekfrasi.net, σχολιάζοντας μάλιστα τα εξής: «Πολλή κουβέντα για τον “τολμηρό” Ηλία Ψινάκη και την “τσαμπουκαλίδικη” στάση του… να κάνει “ντου” στην κατασκήνωση και να “ξεμπροστιάσει” τα κατ΄αυτόν “λαμόγια”… μέχρι που διαβάσαμε πως “έναν τέτοιο θα ήθελα για πρωθυπουργό”… όπως δήλωσαν κάποιες νεαρές που πληροφορούνται τα της αυτοδιοίκησης από τα διάφορα gossips.
Μόνο που για να γίνεις από δήμαρχος πρωθυπουργός πρέπει να κάνεις τα στοιχειώδη σε έναν δήμο. Να διακριθείς σε κάτι πρακτικό, όχι μόνο στις κραυγές. Να μαζεύεις πχ τα σκουπίδια. Στις φωτογραφίες που μας έστειλε σήμερα αναγνώστης είναι ο κεντρικός δρόμος του Σχινιά όπου καθημερινά περνάνε χιλιάδες άνθρωποι για να πάνε στην παραλία. Σωροί σκουπιδιών και κλαδιά έτοιμα για προσάνναμα. Τόσο καιρό είναι παρατημένα. Τελικά ότι γυαλίζει δεν… Μαζεύτε και κάνα σκουπίδι βρε παιδιά, όχι μόνο δηλώσεις στα ΜΜΕ».

http://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/katangelia-gia-vouna-skoupidion-ston-dimo-marathona-foto/
skoupidia psinakis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου