Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Νεό δυστύχημα σε δήμο -Νεκρός οδηγός φορτηγού



Ακόμη ένα θανατηφόρο δυστύχημα συνέβη σε δήμο, μετά τα συνεχή περιστατικά των τελευταίων μηνών, μετελευταίο αυτό στην Κοζάνη. Αυτή τη φορά, ωστόσο, δεν αφορά δημοτικό υπάλληλο (σ.σ. ίσως γι’ αυτό δεν έβγαλε ανακοίνωση η ΠΟΕ-ΟΤΑ) αλλά για 61 χρονο οδηγό της αναδόχου εταιρείας, που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια της εργασίας του, στο έργο που εκτελείται στον Καλλικρατικό Δήμο Λεβαδέων για τη βελτίωση του δασικού δρόμου από τον οικισμό της Κορώνειας ως τη στροφή Νταούμη. Συγκεκριμένα, τον άτυχο οδηγό καταπλάκωσε το φορτηγό που ανατράπηκε την ώρα που ξεφόρτωνε μπάζα.

Τα θερμά τους συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους συγγενείς του εκφράζουν  η δήμαρχος Λεβαδέων Γιώτα Πούλου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Χρήστος Κυπραίος και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή.
Παράλληλα ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου με αφορμή το τραγικό δυστύχημα σε επιστολή του προς τους εργαζόμενους καλεί «κυρίως όσους χειρίζονται μηχανήματα (σκαπτικά) ή είναι οδηγοί Βαρέων Οχημάτων, όσοι εργάζονται σε επικίνδυνες εργασίες (κοπή δέντρων, κλαδιών, πολιτική προστασία, αντιμετώπιση χιονοπτώσεων) να περιφρουρούν ότι το πολυτιμότερο πράγμα έχει ο άνθρωπος, τη ζωή και την υγεία τους»
http://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/neo-distixima-se-dimo-nekros-odigos-fortigou/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου