Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016

(Σσσσστ, κύριε Μπιζά, απρέπεια! Όμως, της ίδιας ΕΔΣΝΑ-αμαρτωλής υφής πεπραγμένα έχουμε και επί Αντιπροεδρίας της αξιοτίμου κυρίας σας. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Κατά τα άλλα η Πρέμβαση ΕΔΣΝΑ συνυπογράφει το σχόλιό σας)! Σκουπίδια Αττικής: Κριτική σε Δούρου και από στενό της συνεργάτη

Μετά τις επιθέσεις από ΠΟΕ-ΟΤΑ, ΚΕΔΕ αλλά και τον πρώην περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό, κριτική και από το στενό της συνεργάτη και σύζυγο της αντιπροέδρου του ΕΣΔΝΑ, Θωμά Μπιζά (στη φωτο κατά τη διάρκεια παλαιότερης επίσκεψης τους στο ΣΜΑ Σχιστού) δέχεται η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου για το θέμα των σκουπιδιών της Αττικής. Συγκεκριμένα, απαντώντας στην σχετική ανακοίνωση της ΚΕΔΕ η οποία ζητά να γίνει πρώτα ο λογαριασμός για τα σκουπίδια και μετά να δοθεί η αρμοδιότητα στους δήμους, ο κ. Μπιζάς ασκεί με έμμεσο πλην σαφή τρόπο κριτική στην κ. Δούρου λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Αυτόν το λογαριασμό για τα σκουπίδια θα έπρεπε να τον είχε κάνει η Ρένα Δούρου. Έτσι για να μάθουμε και εμείς πόσο έχει στοιχίσει στους πολίτες της Αττικής το συγκεντρωτικό μοντέλο του ΕΣΔΚΝΑ. Να μάθουμε πόσο έχει στοιχίσει το ΕΜΑΚ και τι έχει προσφέρει μέχρι σήμερα. Να μάθουμε ποιοί αποφάσισαν να δίνουν τα υπέρογκα αντισταθμιστικά στον δήμο της Φυλής. Να μάθουμε επιτέλους πόσα χρήματα έχει διαχειριστεί ο αμαρτωλός ΕΣΔΚΝΑ και που πήγαν όλα αυτά τα χρήματα. Αυτός ο λογαριασμός θα έπρεπε να έχει γίνει χωρίς να το έχει ζητήσει κανένας Πατούλης. Ο λογαριασμός ήταν μια υποχρέωση προς τους πολίτες της Αττικής που δεν πραγματοποιήθηκε», καταλήγει ο στενός συνεργάτης της κ. Δούρου.
Και προσθέτει: «Ο κ. Πατούλης τώρα αξιοποιεί επικοινωνιακά τα λάθη και τις παραλείψεις του περιφερειακού σχεδίου για να υλοποιηθεί τάχα από την πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση το σχέδιο Σγουρού των φαραωνικών μονάδων επεξεργασίας.
Σε ότι αφορά τα ερωτήματα του κ. Πατούλη προς την Ρένα Δούρου , θα πρέπει να τον πληροφορήσουμε, πως εμείς τα ερωτήματα αυτά τα έχουμε θέσει πριν από ενάμιση χρόνο. Δεν πειράζει. Ας όψονται οι υποστηριχτές της δημιουργικής ασάφειας του ΠΕΣΔΑ», καταλήγει ο κ. Μπιζάς.
http://www.aftodioikisi.gr/ota/perifereies/skoupidia-attikis-kritiki-se-dourou-kai-apo-steno-tis-sinergati/

http://odofragma-skas.blogspot.gr/2016/09/blog-post_10.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου