Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Με… χρίσμα Μητσοτάκη ο Σγουρός το 2019 -Ποιες υποψηφιότητες ακυρώνει

Περίπου δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η υποψηφιότητα του Γιάννη Σγουρού για την Περιφέρεια Αττικής στις εκλογές του 2019, με την κοινή στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ.

Ο πρώην Περιφερειάρχης Αττικής, με έντονες εσωκομματικές αναφορές στο ΠΑΣΟΚ, υπέστη στις εκλογές του 2014 δεινή ήττα από τη σημερινή περιφερειάρχη, Ρένα Δούρου, και έχασε της διοίκηση της μεγαλύτερης περιφέρειας της χώρας.
Σήμερα, ο Γιάννης Σγουρός που ήδη έχει ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητά του για την Π Αττικής, φαίνεται ότι είναι πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει και τη στήριξη της ΝΔ, πέραν από εκείνη του ΠΑΣΟΚ, που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ που δημοσιεύεται στο «Πρώτο Θέμα», προ ημερών ο Γιάννης Σγουρός είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, και «η συμφωνία έκλεισε», ώστε να είναι κοινός υποψήφιος των κομμάτων της πρώην συγκυβέρνησης.
Μια υποψηφιότητα Σγουρού για την Περιφέρεια Αττικής με τη στήριξη της ΝΔ, ακυρώνει στην πράξη σενάρια είτε του πρώην δημάρχου Βύρωνα Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος δραστηριοποιείται πλέον στον ιδιωτικό τομέα είτε του προέδρου της ΚΕΔΕ Γιώργου Πατούλη, που βλέπει ότι, λόγω Κώστα Μπακογιάννη, δεν προχωράει η υποψηφιότητά του για το δήμο Αθηναίων.
Να σημειωθεί ότι πριν μερικές ημέρες κατά την κοινή συνεδρίαση ΚΕΔΕ-ΕΝΠΕ, οι δυο άνδρες (Σγουρός και Πατούλης) είχαν μία ακόμη αντιπαράθεση, με τον πρώην περιφερειάρχη να λέει απευθυνόμενος στον πρόεδρο ΚΕΔΕ: «Είμαι ο μοναδικός που ασκεί αντιπολίτευση στην Αττική».
http://www.aftodioikisi.gr/ota/perifereies/xrisma-mitsotaki-o-sgouros-2019-poies-ipopsifiotites-akironei/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου