Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2017

1.Ο Εκδορεύς πολεμικός ανταποκριτής από το μέτωπο της ΓΣ του σωματείου μας στις 31/05/2017: Συνδικαλιστικά και παρα...συνδικαλιστικά!





Αποτέλεσμα εικόνας για πίτσι-πίτσι

Από νωρίς μύριζε μπαρούτι.  Η παράταξη των νέων (αυτή, ντε, με τις δύο έδρες... που μετά  από παραιτήσεις και τις φωτιά και λαύρα ανεξαρτητοποιήσεις έμεινε με μια και προ δέκα ημερών - μάλλον - με τη συνταξιούχα χάρη Θεού, Σατανά και προσδοκιών επαναφοράς στη γη της επαγγελίας του ΧΥΤΑ, ενώθηκαν πάλι και έκαναν τραστ μαζί με τους τρεις μετακυβερνητικούς Συριζαίους συντρόφους της Κυρίας Προέδρου μας... ως συνδικαλιστές της Συριζαίικης ΑΣΚ ΟΤΑ και την αγωνιστική σύμπλευση των αξιότιμων συναδέλφων Δντων Οικονομικού και ΣΜΑ) με τον Παμμέγιστο (αθώο λογοπαίγνιο με το άχαρο - για την προσωπικότητά του - όνομά του, προς χάριν συνεννοήσεως) ηγέτη της  μπροστάρη έδωσαν με πίστη, θάρρος  και αποφασιστικότητα, στην αρχή τη μάχη της ακυρωτικής  μπαχαλοποίησης της διαδικασίας και, στο τέλος, της αναβολής της ημερομηνίας των εκλογών για το Σωματείο μας -  φαίνεται πως το τηγανιστό πίτσι-πίτσι θέλει κι άλλο χρόνο για να αποδώσει χυμούς και ευωδίες... τσίκνας!


(Ουφ, το ΄πα μονορούφι ο άπαιχτος ραψωδός)!

                                                                                 @

Η διαδικασία άρχισε με κοκορομαχίες λεκτικές και ψηφοδιαδικαστικές ανάμεσα στις παρατάξεις του εξαίσιου ρήτορα γγρ-Δημοσθένη  και του Παμμέγιστου ηγέτη, με την... κατά κράτος επικράτηση της παράταξης του ρήτορος... παλιοκαραβανά!
Ώσπου, η παράταξη του Παμμέγιστου πρότεινε ως παράταξη του πίτσι-πίτσι για την Εφορευτική Επιτροπή το όνομα (ο οποίος ούτε προχτές μας τίμησε με την φυσική του παρουσία) του συναδέλφου Μπίρι-Μπίρι.
Τότε, η περσόνα μου ως Παρέμβαση ΕΔΣΝΑ υψώθηκε (1, 67 με τα παπούτσια) ονειρεμένος,με τον άνεμο της Ιστορίας να του χαϊδεύει τ΄ αυτιά και άστραψε και βρόντηξε  - τους κατακεραυνώνει:
"Ο συνάδελφος Μπίρι-Μπίρι δεν μπορεί να θέσει υποψηφιότητα για την Εφ. Επ., για δεν είναι μέλος του Σωματείου μας. Ο εν λόγω κύριος, με γραπτή δήλωσή του έχει ζητήσει να μην του παρακρατούνται από τον μισθό του ούτε ένα λεπτό για το Σωματείο και... ως εκ τούτου... δεν είναι μέλος και δεν μπορεί να... του θέσουν υποψηφιότητα''. 
Και η περσόνα μου έκλεισε φοβερός κι αμείλικτος με ένα πελώριο ερώτημα:
"Ο συνάδελφος είναι ο πλέον υψηλόμισθος στον Σύνδεσμο! Εμείς όλοι που πληρώνουμε τη σύνδρομή μας, είμαστε μαλάκες";
Χαμός! Νέες κοκορομαχίες, εντάσεις, ενστάσεις!

                                                                                @
Ουφ, κουράστηκα! Η συνέχεια αύριο!

 Εκδορεύς




  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου