Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Κυριακή 4 Ιουνίου 2017

Δήμαρχος του ΣΥΡΙΖΑ απέλυσε συμβασιούχο την ώρα των εξαγγελιών Τσίπρα!



Την ώρα που ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεσμευόταν από το υπουργείο Εσωτερικών ότι οι συμβασιούχοι όχι μόνο δεν θα χάσουν τα δεδουλευμένα τους αλλά και ότι θα βρεθεί τρόπος πολλοί από αυτούς να μονιμοποιηθούν, δήμαρχος εκλεγμένος με τη σημαία του ΣΥΡΙΖΑ, προχώρησε σε απόλυση συμβασιούχου!

Πρόκειται για το δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Σταθόπουλο που προχθές Πέμπτη, ημέρα επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στο υπουργείο Εσωτερικών όπου εξήγγειλε λύση για τους συμβασιούχους, αποφάσιζε να απολύσει εργαζόμενη στους παιδικούς σταθμούς του δήμους που λάμβανε μισθό 460 ευρώ και είχε προσληφθεί με οκτάμηνη σύμβαση.
Τελικώς, χθες Παρασκευή μετά από κινητοποιήσεις και παράσταση διαμαρτυρίας στο δήμαρχο, της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και του Σωματείου Εργαζομένων Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΣΕΔΑΠ), η κ. Σταθόπουλος αναγκάστηκε να ανακαλέσει την απόλυση και η εργαζόμενη θα συνεχίσει να παράσχει κανονικά τις υπηρεσίες της στους παιδικούς σταθμούς του δήμου.
stathopoulos_agiaparaskevi_aftodioikisi
O δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Σταθόπουλος
http://www.aftodioikisi.gr/ota/dimoi/dimarxos-tou-siriza-apelise-simvasiouxo-tin-ora-ton-exangelion-tsipra/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου