Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017

(Την Παρέμβαση ΕΔΣΝΑ την αφήνει παγερά αδιάφορη οι κόντρες Ιατρών, Πιτσουνακίων και συμφερόντων. Η αναδημοσίευση γίνεται γιατί το κείμενο εμπεριέχει δυο "στοιχεία" Δημοσίου Συμφέροντος)! ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΙΑΤΡΟΥ...ΣΤΟ PITSOUNICΙTY.GR

Η Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΔΣΝΑ αποφάσισε χθες 01-08-2017 να κάνει δεκτή κατά πλειοψηφία και όχι ομόφωνα (ως είθισται σε τόσο σημαντικά θέματα) την μελέτη για την αξιοποίηση των εξοφλημένων ανενεργών Λατομείων - Μεταλλείων (ΕΑΛΜ) της Αττικής.

Η συζήτηση είχε αρκετή ένταση κάτι που προμηνύει και τις καυτές εξελίξεις για το θέμα των λατομείων στο μέλλον. Σήμερα όμως θα ασχοληθούμε με τα παραλειπόμενα της συνεδρίασης και ειδικά με τα παράπονα και τις επιθέσεις του Σταύρου Ιατρού στο «pitsounicity.gr». Ο γνωστός και μη εξαιρετέος κος Ιατρού υπεύθυνος του Ε.Δ.Σ.Ν.Α για την μελέτη των λατομείων που εντελώς «τυχαία» χωροθετεί τις δράσεις για τα σκουπίδια στη δυτική Αττική, όταν έλαβε τον λόγο υπερασπίστηκε την μελέτη και επιτέθηκε στο «pitsounicity.gr». 

Μέσα στο ασφαλές και φιλικό περιβάλλον της Εκτελεστικής Επιτροπής,  παρουσία της Περιφερειάρχη Αττικής και Πρόεδρο του ΕΔΣΝΑ Ρένα Δούρου, ισχυρίστηκε ότι το τελευταίο διάστημα, έχει στοχοποιηθεί ως Πρόεδρος επιτροπής διαγωνισμού και δέχεται επιθέσεις που υποστηρίζονται από μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα. Προφανώς, ο κος Ιατρού «τυφλωμένος» από τον πανικό και τις ανασφάλειες του, δεν κατανόησε ότι το «pitsounicity.gr» τον εγκαλεί ως Πρόεδρο της επιτροπής του διαγωνισμού για τα στραγγίδια στη Φυλή να απαντήσει εάν η λύση την οποία ενέκρινε εκλύε: στην ατμόσφαιρα ποσότητες αμμωνίας που υπερβαίνουν τα επιτρεπτά όρια κατά 100.000 φορές (!!!!!) επίσης εάν η ίδια εταιρεία σταθεροποιεί τα υπολείμματα των στραγγιδίων όπως επιβάλλεται από τους όρους του διαγωνισμού. Αντικειμενικά ο κος Πρόεδρος με την στάση του ευνοεί μεγάλη εταιρεία. 

Όμως, εμείς δεν εγκαλέσαμε τον κύριο Πρόεδρο, ούτε υπονοήσαμε ότι υποστηρίζει συγκεκριμένα μεγάλα επιχειρηματικά συμφέροντα. Όμως, σύμφωνα με τους καθηγητές του ΕΜΠ και άλλους έγκριτους επιστήμονες, η λύση που προτείνεται από μεγάλο επιχειρηματικό όμιλο και εγκρίνεται από τον κo. Ιατρού, είναι επικίνδυνη για την δημόσια υγεία και δεν πληροί τους όρους του διαγωνισμού. Ζητούμε λοιπόν από τον κ. Ιατρού μία επιστημονική τεκμηρίωση που να απαντά στους καθηγητές του ΕΜΠ, που έχει εξάλλου υποχρέωση να δώσει ως Πρόεδρος της επιτροπής του διαγωνισμού. Κατά τα λοιπά και σύμφωνα με τα λεγόμενά του ότι τα «πιτσοuνάκια» σε συνεργασία με μεγάλα συμφέροντα τον κυνηγούν είναι «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε .... »  

Υ.Σ. Κύριε Ιατρού, η «στήλη» όταν υποστηρίζει το λογικό και το δίκαιο δεν μπορεί να απειληθεί ούτε από εσάς ούτε από κάποιο άλλο. Εσείς πρέπει να προσέξετε που βρίσκεστε αγκαλιά με την αλαζονεία που στο τέλος θα βλάψει και εσάς και τον Σύνδεσμο.

http://www.pitsounicity.gr/diadimotika-perifereies/12394-ta-parapona-kai-i-epithesi-tou-stavrou-iatrou-sto-pitsounicity-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου