Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Πέθανε ο συμβασιούχος του Δ.Καλαμαριάς -Είχε τραυματιστεί από πτώση δέντρου



Έχασε τη μάχη με τη ζωή, ο συμβασιούχος του Δήμου Καλαμαριάς, Ρ. Δουμανόγλου, ο οποίος τραυματίστηκε στις 2 Οκτωβρίου, εν ώρα εργασίας, από πτώση δέντρου.

aftodioikisi.gr επικοινώνησε τόσο με το Δήμο Καλαμαριάς, απ’ όπου και της επιβεβαίωσαν τη δυσάρεστη είδηση, όσο και με το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».
Σύμφωνα με τους υπευθύνους του νοσοκομείου, ο άτυχος άνδρας απεβίωσε χτες το μεσημέρι, μετά από πολυήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ, αφού τόσο ο σοβαρός τραυματισμός του, όσο και το προχωρημένο της ηλικίας του, αποτέλεσαν ανασταλτικούς παράγοντες για να μείνει στη ζωή.
Οι εργαζόμενοι στο Δήμο Καλαμαριάς πληροφορήθηκαν σήμερα το πρωί τη δυσάρεστη εξέλιξη με τον συνάδελφό τους και δηλώνουν συντετριμμένοι.
Ο συγκεκριμένος εργαζόμενος προσέφερε κοινωνική εργασία και είχε ενταχθεί στα προγράμματα «κοινωφελούς εργασίας», κατόπιν δικαστικής απόφασης, στο ανθρώπινο δυναμικό της Διεύθυνσης Πρασίνου.
Μαζί με συνεργείο του Δήμου πήγαν να κόψουν ένα δέντρο στη συμβολή των οδών Ιωνίας και Ζηργάνου, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία το δέντρο έπεσε πάνω του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά.
Ο 71χρονος, αφού απεγκλωβίστηκε από άνδρες της Πυροσβεστικής, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.
Στο νοσοκομείο τον είχε επισκεφτεί και ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης
http://www.aftodioikisi.gr/ergasiaka-ypallilwn-ota/pethane-o-simvasiouxos-tou-dimou-kalamarias/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου