Ο ΕΔΣΝΑ έχει λόγο ύπαρξης:ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, με προάσπιση του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών του και κοινωνικό έλεγχο των δράσεων

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017

Η ΑΕΛ με μήνυμα στη φανέλα για τους νεκρούς της Μάνδρας

Η ΑΕΛ με μήνυμα στη φανέλα για τους νεκρούς της Μάνδρας
Το μήνυμα στις φανέλες των παικτών της Λάρισας στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα για τη 13η αγωνιστική της Super League (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Αποστόλης Ντόμαλης)
Σε μια κίνηση που θα συζητηθεί προχώρησε η ομάδα της Λάρισας. Στο σημερινό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάνινα για την 13η αγωνιστική της Super League, οι παίκτες της ΑΕΛ φόρεσαν φανέλες που έφεραν στο μπροστινό μέρος τους, με κεφαλαία γράμματα, το εξής μήνυμα: «Μάνδρα 23 νεκροί ντροπή». 

Είναι προφανές πως πρόκειται για μια συμβολική ενέργεια από την πλευρά της θεσσαλικής ΠΑΕ για τις φονικές πλημμύρες στη δυτική Αττική. Πάντως, σε αντίθεση με όσα έγιναν φέτος σε παιχνίδια της ΠΑΕ Ποντίων όπου οι διατητές δεν ξεκίνησαν αγώνες λόγω του μηνύματος για τη Γενοκτονία, που έφερε στην εμφάνισή της η ομάδα του Θρυλορίου, σήμερα στη Λάρισα η αναμέτρηση διεξήχθη κανονικά, παρότι το μήνυμα θα μπορούσε να εκληφθεί όχι μόνο κοινωνικό αλλά και πολιτικό, όπως ορίζουν οι κανονισμοί της λίγκας.

(Φωτ.: Superleaguegreece.net)
Το βέβαιο είναι ότι η ΑΕΛ έχει δείξει και στο παρελθόν ευαισθησία σε κοινωνικά ζητήματα, όπως είχε συμβεί τον Ιανουάριο του 2016, στο ματς με τον Αχαρναικό για την Footbal League, όπου οι παίκτες είχαν κάνει καθιστική διαμαρτυρία στο κέντρο του γηπέδου για το δράμα των προσφύγων στο Αίγιο.

http://www.pontos-news.gr/article/172284/i-ael-me-minyma-sti-fanela-gia-toys-nekroys-tis-mandras

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου